BARCELONA, 10 oct. (EUROPA PRESS) -
La Universitat Abat Oliba CEU, la Università degli Studi de Torino i la South Bank University de Londres s'han aliat per posar en marxa el màster Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship, una aposta per la sostenibilitat del sector agroalimentari.
Segons ha informat la UAO aquest dilluns en un comunicat, cadascun dels tres semestres del màster es cursa en una ciutat diferent Barcelona, Londres i Torí amb la finalitat de formar professionals amb una mentalitat emprenedora per al desenvolupament de projectes innovadors i sostenibles en el sector agroalimentari.
El sector agroalimentari té un pes indiscutible en l'economia i un gran marge en el que respecta a la introducció de mètodes innovadors i sostenibles.
Les tendències emergents en els hàbits de consum de begudes i aliments indiquen, alhora, que el sector agroalimentari ofereix interessants perspectives per a una emprenedoria de caràcter sostenible.
El programa està dissenyat per formar professionals amb la mentalitat adequada per innovar i explotar els nous nínxols d'oportunitat que s'obren a l'àmbit de l'alimentació i les begudes.