Publicat 11/06/2016 11:42

PortAventura celebra aquest dissabte un dia sense gluten

TARRAGONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

PortAventura celebra aquest dissabte la quarta edició d''Un dia sense gluten' que espera rebre prop de 4.500 participants amb l'objectiu d'integrar les persones celíaques i sensibilitzar la societat sobre aquesta intolerància.

Promoguda per l'Associació de Celíacs de Catalunya amb el suport de la Fundació PortAventura, la jornada tindrà dos restaurants d'autoservei del parc d'atraccions que serviran únicament productes sense gluten.

Es tracta de 'The Old Steak House', a la zona del Far West, i 'Bora Bora', a la Polynesia, a més de l'oferta sense gluten de gelateries i iogurteries de les zones del Far West, Mediterrània i Mèxic, han informat els organitzadors.

'Un dia sense gluten' és un dia destinat als membres i familiars de l'associació de celíacs perquè, amb un preu especial a l'entrada, puguin gaudir de l'oferta lúdica en família i amb seguretat de menús i de productes sense gluten.

L'Associació de Celíacs de Catalunya compta amb 10.000 socis i 7.400 famílies associades i va començar a promoure aquesta jornada el 2013.

PortAventura Resort treballa per disposar d'una oferta per a persones celíaques i disposa de la guia 'On menjar' en què es pot trobar la informació necessària.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés