Publicat 26/05/2016 13:55

Olga Martín, primera espanyola a l'Acadèmia Internacional de Ciència i Tecnologia d'Aliments

Olga Martín
UDL/XAVI MITJANA

La catedràtica de la UdL rebrà la credencial a l'agost a Dublín

LLEIDA, 26 maig (EUROPA PRESS) -

La catedràtica de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de Lleida (UdL) Olga Martín Belloso es convertirà en la primera dona espanyola que entre a formar part de la International Union of Food Science and Technology (IUFoST).

Aquesta acadèmia internacional té uns 200 membres dels cinc continents, dels quals només dos són espanyols, ha informat la UdL aquest dijous en un comunicat.

L'entrega de credencials als 30 nous membres de l'organització aquest any tindrà lloc el mes d'agost vinent durant el congrés internacional de l'IUFoST que tindrà lloc a Dublín (Irlanda), ha informat la UdL aquest dijous en un comunicat.

La cap del Grup d'Investigació de Noves Tecnologies per al Processament d'Aliments de la UdL, també va ser elegida l'any passat membre de l'Institut de Tecnologia d'Aliments dels Estats Units (IFT).

Olga Martín, doctora en Ciències Químiques, és professora i directora de l'Escola de Doctorat de la UdL, les seves investigacions se centren en el desenvolupament de nous productes alimentaris segurs i saludables mitjançant l'aplicació de noves tècniques, com per exemple els polsos elèctrics d'alta intensitat de camp.

L'IUFoST promou el desenvolupament de la ciència i la tecnologia d'aliments, la cooperació internacional i l'intercanvi d'informació entre experts, així com diferents activitats de formació i perfeccionament.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés