Actualitzat 21/07/2016 13:42

El nou Bulli obrirà a finals del 2017 o principis del 2018

Ferrán Adriá
EUROPA PRESS

BARCELONA, 21 jul. (EUROPA PRESS) -

El nou restaurant El Bulli obrirà les portes a finals del 2017 o a començaments del 2018 concebut com un "laboratori d'investigació sobre la innovació", ha explicat aquest dijous el cuiner Ferran Adrià.

En unes declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press, el cuiner ha dit que l'establiment "no serà un restaurant convencional", i ha definit el nou projecte com el medialab del MIT barrejat amb El Bulli Taller.

"Sempre vam dir que tornàvem. El 30 de juliol farà cinc anys. Torna El Bulli a la cala Montjoi i tornem amb tota la il·lusió amb un projecte increïble", ha dit.

Serà un laboratori d'investigació sobre la innovació, que es podrà visitar però sense massificació i que s'assemblarà a la casa del pintor Salvador Dalí a Portlligat (Girona).

Segons el cuiner, la missió principal no serà la cuina, sinó les disciplines en què la innovació és important, i tots els processos creatius estaran penjats a Internet, ha garantit.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés