Tindrà estrelles internacionals com Patrick Roger, Yann Couvreur i Nina Tarasova
BARCELONA, 14 set. (EUROPA PRESS) -
L'Univers del dolç centrarà la pròxima edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que es farà del 23 al 26 d'octubre al recinte Gran Via de Fira Barcelona i que tindrà xefs i pastissers nacionals i internacionals.
A la presentació de la nova edició en l'antiga Fàbrica Damm, el codirector del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, Pep Palau, ha explicat que alguns dels rebosters protagonistes seran Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Miquel Guarro, Daniel Álvarez, Raúl Bernal, Jordi Butrón, Xano Saguer, David Gil, Oriol Balaguer i Christian Escribà, entre d'altres.
També destaquen estrelles internacionals de la pastisseria com els francesos Patrick Roger i Yann Couvreur, i la russa Nina Tarasova, especialista en postres d'inspiració tradicional.
Un altre dels protagonistes del Fòrum serà el pa, per la qual cosa el saló tindrà forners com la barcelonina Anna Bellsolà (forn Baluard) i Xavier Barriga (Turris).
El vi i la cocteleria també comptaran amb un espai destacat, amb sessions com la que impartirà el mestre dels còctels Javier de las Muelas, i el millor bàrman del món, Simone Caporale.
100 PONENTS
El Fòrum tindrà més de 100 ponents i un programa amb 80 activitats, i aquest any ha crescut un 30% en espai amb 70 empreses que participaran per primera vegada i que procedeixen del Japó, la Xina, Alemanya, França, Holanda, Bèlgica, el Regne Unit i Irlanda.
Una vegada més, el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i el saló Hostelco sumaran esforços per fer la BarcelonaHosting Week, una iniciativa que es convertirà en un contenidor de tendències gastronòmiques i a l'aparador de la gastronomia.
El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona