Actualitzat 22/10/2014 17:09

Serena Williams pateix una de les pitjors derrotes de la seva carrera

Serena Williams

MADRID, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

La número u mundial del tenis femení Serena Williams ha encaixat aquest dimecres una de les pitjors derrotes de la seva carrera a la segona jornada de les WTA Finals, on s'ha vist atropellada per la romanesa Simone Halep (6-0, 6-2), mentre que Ana Ivanovic s'ha imposat a Eugenie Bouchard (6-1, 6-3).

Williams, que acumulava una ratxa de 16 victòries consecutives en aquesta cita, va patir una humiliant derrota de principi a final i, en a penes 12 minuts de partit, el seu rival ja dominava per 4-0. L'estatunidenca només va poder sumar nou punts en tot el primer set, que va cedir en a penes 21 minuts davant de la sorpresa dels espectadors a Singapur.

Va haver d'esperar fins al novè joc del partit per veure la número u mundial apuntar-se un parcial, però ja era tard per evitar una derrota que l'obligarà a vèncer Bouchard si vol accedir a semifinals. Per la seva part, una imparable Halep va prolongar la seva ratxa immaculada amb dues victòries i cap set en contra en aquesta Copa de Mestres.

A l'altre partit del grup, Ivanovic es va apuntar la seva primera victòria davant de la jove Bouchard, que no va tenir opció davant de la setena cap de sèrie, a la qual havia guanyat als seus dos anteriors enfrontaments, aquest any a Austràlia i a Wimbledon el 2013. La balcànica va començar dominant el xoc per 5-0 i, malgrat la millora de la seva rival al segon set, va guanyar amb solidesa després d'una hora i 24 minuts de partit.