Robredo atropella Granollers i Bautista pateix davant de Kohlschreiber

Robredo
EUROPA PRESS

MADRID, 15 abr. (EUROPA PRESS) -

El tenista espanyol Tommy Robredo ha aconseguit passar a tercera ronda del torneig de Montecarlo, tercer Màsters 1.000 de la temporada, a l'arrasar el seu compatriota Marcel Granollers en dos còmodes sets (6-1, 6-1) després d'una hora i 16 minuts de partit, mentre que Roberto Bautista va aixecar tres boles de partit per deixar fora l'alemany Philipp Kohlschreiber.

Robredo, cap de sèrie número 16, no ha tingut complicacions en la seva segona trobada a Montecarlo que suposa un reforç moral a la gira de terra, després de no ser capaç d'aconseguir bons resultats en les primeres cites d'argila de la temporada en Sao Paulo, Rio de Janeiro i Buenos Aires.

Després de la seva lesió a començament d'any, el d'Hostalric està a la recerca de la regularitat, en una campanya en la qual no ha pogut enllaçar tres victòries consecutives. Per aquesta raó, espera que el seu important triomf davant de l'italià Andreas Seppi en primera ronda i la contundent victòria davant de Granollers puguin suposar un repunt en el seu joc.

El número 20 de l'ATP va arrencar sòlid a la resta i va sumar quatre trencaments consecutius per portar-se el primer parcial amb un còmode 6-1. Granollers no va poder trobar solucions amb el seu servei i va acumular un pobre percentatge de punts guanyats amb el seu primer i segon servei, que va ajudar que el seu rival gaudís sobre l'argila del complex monegasc.

En el segon parcial, el tenista barceloní va veure com s'esfumaven les seves tres oportunitats a la resta, mentre que Robredo sí que podia aprofitar les seves per cordar el partit sense problemes. El gironí se citarà en la ronda següent amb el seu botxí de l'any passat, el canadenc Milos Raonic.

BAUTISTA SAP PATIR DAVANT DE KOHLSCHREIBER

Per la seva banda, Roberto Bautista l'acompanyarà en la tercera ronda, després d'aconseguir la victòria amb sofriment davant de l'alemany Philipp Kohlschreiber al qual va derrotar en tres sets (6-7(3), 6-3 i 7-6(4)) en una llarga trobada que va durar dues hores i 40 minuts.

El jugador de Castelló de la Plana no va poder aprofitar el 4-1 de parcial en el primer set i va acabar cedint el set després d'un 'joc decisiu' en el qual l'experimentat alemany es va mostrar sòlid. Tot i aquesta circumstància, Bautista no es va mostrar afectat davant d'aquesta pèrdua i amb tres trencaments va signar un brillant parcial per portar el partit al tercer set.

En aquest parcial definitiu, Bautista va saber patir i va aconseguir dos 'contra-breaks' amb especial mèrit en el desè joc en el qual va salvar tres boles de partit. De la mateixa manera que en el primer set, el partit es va decidir al sempre imprevisible 'tie-break' en el qual el número 16 del món va estar més encertat.

En la ronda següent, el castellonenc tindrà ho tindrà dur en enfrontar-se al tenista txec Tomás Berdych, número sis de l'ATP, que va derrotar en dos parcials l'ucraïnès Sergiy Stakhovsky (6-4 i 7-6(2)). El jugador de Valasske Mezirici partirà com a favorit davant de l'espanyol, després de derrotar-lo la temporada passada en Roland Garros en un partit que es va decidir en quatre sets.