Actualitzat 31/03/2015 16:50

Ferrer avança a vuitens després de superar Rosol

David Ferrer celebra su triunfo ante Tomic en Acapulco

MADRID, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

El tenista espanyol David Ferrer, número set del món, ha avançat a vuitens de final del Màsters 1.000 de Miami (Estats Units), segon de la temporada, després de guanyar en el seu partit de tercera ronda el txec Lukas Rosol en dos sets (6-4, 7-5).

L'alacantí, que en la seva estrena en el torneig estatunidenc dissabte passat havia arrasat l'argentí Federico Delbonis (6-1, 6-1), s'ha trobat més oposició aquest dilluns al Crandon Park davant d'un rival, favorit número 26, que només ha estat capaç de respondre als seus cops durant els primers compassos del partit.

'Ferru' ha hagut d'esperar fins al sisè joc del primer set per signar el primer trencament del matx, tot i que el txec ha igualat el set amb un 'break' en el novè. Tot i això, en el següent joc l'espanyol ha contestat amb un 'contrabreak' que li ha servit per tancar el parcial a favor seu.

El segon set s'ha caracteritzat per la igualtat entre els contendents, que no han cedit el seu servei en els onze primers jocs. De fet, Ferrer ha gaudit en el novè joc de dues boles de partit, però l'àrbitre ha decretat que en la jugada en la qual l'alacantí havia sortit victoriós la pilota se n'havia anat fora; Rosol ha defensat el seu servei.

La tensió ha estat la protagonista del dotzè joc, on Ferrer ha disposat de fins a cinc boles de partit. En l'última d'elles i després d'una hora i 32 minuts de partit, l'espanyol ha guanyat el duel i ha avançat a vuitens de final, ronda en la qual el passat curs va caure eliminat davant el japonès Kei Nishikori (7-6(7), 6-2, 7-6(9)).

Així, el de Xàbia es mesurarà en la ronda següent amb el francès Gilles Simon, favorit número 12 del torneig, qui ha derrotat en tercera ronda el colombià Alejandro Falla per 6-3 i 6-4.