Actualitzat 20/01/2017 11:17

Ricky Rubio es retira lesionat i Juancho Hernangómez bat el seu rècord de minuts amb Denve

Ricky Rubio Russell Westbrook Minnesota Timberwolves Oklahoma City Thunder
MINNESOTA TIMBERWOLVES

MADRID, 20 gen. (EUROPA PRESS) -

El base espanyol Ricky Rubio s'ha hagut de retirar lesionat al descans de la sorprenent victòria de Minnesota Timberwolves al camp de Los Angeles Clippers (101-104), mentre que Juancho Hernangómez ha batut el seu rècord de minuts a la NBA (38) en la derrota de Denver Nuggets a San Antonio (118-104).

Després de la lesió de Pau Gasol, que es va fracturar la mà esquerra a l'escalfament, els problemes físics dels espanyols es van prolongar a l'Staples Center, on Ricky Rubio només va poder disputar la primera part.

El base va patir un cop en el maluc i ja no va tornar a sortir a pista després del descans. Fins aleshores, havia sumat 4 assistències i 4 rebots, tot errant els seus tres llançaments a cistella. La malaltia va frustrar una ratxa de cinc partits seguits repartint un mínim de deu assistències.

Malgrat la seva baixa, els 'Wolves' van aconseguir un gran triomf en la seva visita als Clippers, quarts de la Conferència Oest, que els col·loca a dues victòries de llocs de 'play-offs'. Una altra espectacular actuació de Karl Anthony Towns (37 punts, 12 rebots) va superar l'equip californià, que va acusar la baixa de Chris Paul.