Publicat 27/07/2014 10:54

El Reial Madrid s'estrena en la pretemporada amb un empat contra l'Inter

MADRID, 27 jul. (EUROPA PRESS) -

El Reial Madrid ha estrenat la pretemporada amb un empat a un gol aquest dissabte davant de l'Inter de Milà, en el primer partit de la International Champions Cup que els de Carlo Ancelotti han afrontat amb molts jugadors del planter i que, a efectes classificatoris de la competició, han acabat perdent a la tanda de penals.

El conjunt blanc ha començat a afinar la seva posada al punt per a la nova campanya al Califòrnia Memorial Stadium de la Universitat de Berkeley, a gairebé dues setmanes que disputi el seu primer partit oficial, la Supercopa d'Europa a Cardiff (Gal·les) contra el Sevilla, tot i que poc s'ha pogut entreveure per l'absència de titulars a l'equip.

Ancelotti només ha comptat amb Diego López, Carvajal, Pepe, Nacho, Illarramendi, Isco i Bale com a jugadors de la primera plantilla i ha donat l'alternativa a un carrusel de futbolistes del planter que han tingut l'oportunitat de mostrar les seves qualitats al de Reggiolo contra un rival una mica més rodat i també amb joves a les seves files.

Només 'Illarra', els dos defenses del planter i el centrecampista malagueny han jugat tot el partit, on el Reial Madrid ha mostrat un bon ritme en la primera mitja hora, tot i que a partir d'aquí, amb els canvis i el pas dels minuts, ha estat perdent frescor per veure com el conjunt 'neroazzurro' aconseguia empatar i endur-se dos punts a la tanda de penals.

El deu vegades campió d'Europa ha començat amb molta força. Pressionant de manera conjunta i molt dalt, ha creat molts problemes a un Inter que a penes ha pogut crear perill i que ho ha passat malament sobretot al principi. Gareth Bale, Isco i Lucas Vázquez s'han mostrat molt actius, sobretot el gal·lès que aquest any vol arribar a punt per a la competició després de tots els avatars de la passada per la tardança del seu fitxatge i la seva absència de pretemporada.

L''Exprés de Cardiff' ha enviat en els primers instants del xoc un cop de cap al travesser i poc després, després d'un altre bon robatori en la pressió, ha trobat via lliure pel centre per llançar amb potència i sorprendre un Handanovic al qual l'efecte de la pilota l'ha deixat sense reacció. L'1-0 ha assentat una mica més els blancs que han seguit gaudint de les millors ocasions, però Vázquez no ha encertat davant el veloç encreuament de Vidic i Handanovic sí ha reaccionat bé a un llançament de falta llunyana del gal·lès.

A la segona part, Ancelotti ha donat descans a Bale i ha anat posant de mica en mica més jugadors del planter, mentre que la millor forma física dels de Walter Mazzari els ha permés, si no ser més perillosos, sí deixar de passar dificultats enrere. D'aquesta manera, l'equip italià ha pogut empatar després d'un penal de Nebot sobre Vidic que Icardi ha transformat amb classe en el minut 68.

A partir d'aquí han estat els pitjors moments per a un Reial Madrid ja amb poca arribada i Jesús Fernández ha evitat el segon gol 'neroazzurro' amb una gran doble intervenció. L'equip madridista ha aguantat i ha millorat el tram final, però no ha pogut evitar uns penals on Isco, Illarramendi i Mascarell han fallat els seus llançaments. Dimarts, el segon rival, un altre italià i de més poder com l'AS Roma.