El Reial Madrid s'estrena amb derrota en els penals davant l'United

Cristiano Ronaldo
EUROPA PRESS

MADRID, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

El Reial Madrid ha entrat en acció amb un empat (1-1) davant el Manchester United que ha trencat un erràtic torn de penals en favor del quadre anglès, en el primer amistós de la pretemporada blanca als Estats Units celebrat al Levi's Stadium de Santa Clara (Califòrnia).

El campió de la lliga i la Champions ha començat el seu rodatge sobre la gespa amb una bona presa de contacte i, sobretot, demostrant el fons d'armari clau en els èxits del passat curs. Amb les sensibles absències de Sergio Ramos, per molèsties, i Cristiano Ronaldo, encara de vacances, Gareth Bale ha volgut el protagonisme i Theo Hernández ha debut en la segona part.

L'United ha demostrat més rodatge aquesta pretemporada, amb el seu quart partit, en un inici més ordenat que el Madrid. Després de 15 minuts, els blancs han trobat el seu centre del camp, especialment en Isco. Sense gaires oportunitats, ha estat l'United qui s'ha avançat després d'una gran jugada de Martial, qui ha regalat el gol a Lingard després d'anar-se'n de tres rivals.