Publicat 30/05/2016 11:40

Pachuca es proclama campió de Mèxic amb un gol en el descompte

CIUTAT DE MÈXIC, 30 maig (Reuters/EP) -

El Club de Futbol Pachuca va conquistar diumenge el seu sisè títol en el futbol mexicà després d'imposar-se a Monterrey en la final del Torneig Clausura per un global de 2-1 després d'empatar en el partit de tornada (1-1) amb un gol en el minut 93 de Victor Guzmán.

Monterrey, que va perdre per 1-0 en l'anada, va dominar el duel des del començament i es va avançar amb un gol del colombià Dorlan Pabón en el minut 39, que igualava la final, tot i que abans havia desaprofitat un penal per mitjà d'Edwin Cardona.

Pachuca va intentar reaccionar en els últims 20 minuts de partit, una progressió que es va complicar en els 74 minuts per l'expulsió d'Aquivaldo Mosquera, que va veure la targeta vermella després de fer caure Pabón quan el davanter de Monterrey s'escapava cap a la porteria.

Finalment, quan les opcions havien desaparegut per als de Diego Alonso, Guzmán va anotar de cap després d'un centre de García des de la banda esquerra en el minut 93 en anticipar-se al defensor Edgar Castillo, de manera que va permetre a Pachuca sumar un altre campionat després dels Tornejos d'Hivern el 1999 i el 2001, l'Apertura el 2003 i el Clausura el 2006 i el 2007.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés