Mirotic i Calderón, prop de l'eliminació en els 'play-offs'

Mirotic en el Chicago Bulls - Milwaukee Bucks
CHICAGO BULLS

MADRID, 27 abr. (EUROPA PRESS) -

Els internacionals espanyols Nikola Mirotic i José Manuel Calderón s'han quedat prop de l'eliminació en els 'play-offs' de l'NBA després de les derrotes dels Chicago Bulls (108-97) i els Atlanta Hawks davant els Boston Celtics i els Washington Wizards (103-99), que han deixat els seus equips amb un 3-2 desfavorable.

Després de situar-se amb un inesperat 0-2 favorable, els Bulls han encadenat tres derrotes consecutives que han enfosquit el seu futur en la primera ronda de les eliminatòries. En el cinquè duel ha arribat la primera victòria local de la sèrie contra els Celtics, que han reaccionat i han demostrat per què van finalitzar primers a l'Est.

Mirotic ha disputat 35 minuts, però ha tingut poca incidència i amb prou feines ha pogut aportar 6 punts (2/6 en llançaments), 4 rebots, 2 assistències i 1 recuperació per a uns Bulls liderats per Dwayne Wade, que a punt ha estat d'aconseguir el 'triple-doble' (26 punts, 11 rebots, 8 assistències).

Els Bulls han arribat a l'últim quart per damunt en el marcador (79-81), però els Celtics han collat els cargols en defensa i s'han apuntat un parcial de 29-16 que ha acabat provocant un plàcid final de partit per als locals al TD Garden. En atac, el trio format per Isaih Thomas (24 punts), Avery Bradley (21) i Al Horford (21) s'ha encarregat de dirigir els 'orgullosos' Celtics en el seu tercer triomf seguit.

La sèrie torna ara al United Center, seu del sisè partit durant la matinada d'aquest divendres, mateix dia en què el Philips Arena d'Atlanta acollirà el sisè duel entre els Hawks i els Wizards, amb idèntica urgència per a l'equip local.

CALDERÓN, GAIREBÉ DESAPAREGUT AQUESTA VEGADA

Al contrari que en la sèrie Celtics-Bulls, en aquesta eliminatòria el factor pista sí està resultant decisiu i les cinc victòries s'han quedat a casa. L'última en el Verizon Center, on s'ha viscut un final molt atapeït resolt per John Wall.

Un llançament de mitja distància del líder local (20 punts, 14 assistències), de nou ben combinat per Bradley Beal (27), ha rematat els Hawks, en els quals Calderón ha passat gairebé desapercebut (2 punts, 2 rebots i 1 assistència en 10 minuts) després de la seva gran actuació en l'anterior partit.

L'extremeny amb prou feines ha tingut oportunitat de brillar a causa de la destacada actuació del base titular del seu equip, l'alemany Dennis Schroder (29 punts, 11 assistències), el millor dels visitants juntament amb Paul Millsap (21, 11 rebots), encara que no ha servit per evitar que els de Geòrgia freguin l'eliminació.

--ESTADÍSTIQUES DELS JUGADORS ESPANYOLS.

NIKOLA MIROTIC: 6 punts, 4 rebots, 2 assistències i 1 recuperació.

JOSÉ MANUEL CALDERÓN: 2 punts, 2 rebots i 1 assistència.