Messi: "Queda encara molt camí"

El delantero argentino del FC Barcelona, Leo Messi
WWW.LALIGA.ES

BARCELONA, 24 abr. (EUROPA PRESS) -

El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha assenyalat aquest dilluns després de ser el protagonista en el triomf (2-3) de l'equip blaugrana sobre el Reial Madrid en el Santiago Bernabéu que encara queda "molt camí" en LaLiga Santander, en la qual ara són líders empatats a punts amb l'etern rival encara que amb un partit pendent per als blancs.

"Vam ser al Bernabéu a guanyar per poder seguir lluitant per la Lliga. Queda encara molt camí, però ens vam tornar amb l'alegria d'haver fet un pas important", assenyala Messi en el seu perfil de la xarxa social Facebook.

Messi va marcar el gol de l'empat a un en el minut 33, igualant el tant inicial de Casemiro després d'una jugada individual 'marca de la casa'. Però, sobretot, es va erigir en protagonista en el Bernabéu, una vegada més, amb el gol del triomf en el minut 92 culminant una bona jugada col·lectiva de l'equip de Luis Enrique Martínez.

Un doblet que li va fer arribar als 500 gols com a blaugrana i que va donar tres punts d'or a un Barça que, malgrat això, no depèn de si mateix, atès que el Reial Madrid serà campió si guanya tots els seus partits o si aconsegueix sumar un punt més que els blaugranas, tenint en compte que ha de jugar el partit ajornat enfront del Celta de Vigo.