Marc guanya davant Pau i els Grizzlies retallen distàncies

San Antonio Spurs Memphis Grizzlies Pau Marc Gasol
USA TODAY SPORTS

MADRID, 21 abr. (EUROPA PRESS) -

Els Memphis Grizzlies han pres aire en l'eliminatòria davant els San Antonio Spurs (2-1) després de dominar a casa (105-94), partit en el qual Marc Gasol també ha guanyat el duel individual amb el seu germà Pau, mentre que els Raptors de Serge Ibaka segueixen a remolc dels Milwaukee Bucks (1-2) després de caure de nou (104-77).

Els Spurs i els Grizzlies estan històricament acostumats a enfrontar-se en els 'play-offs'. Des del 2011 que els Grizzlies no guanyaven els texans, una sèrie de nou derrotes seguides que han tancat amb autoritat en aquest tercer partit de l'eliminatòria.

Els Grizzlies han recuperat la fórmula que més èxits els ha donat en els últims anys: el trio format per Marc Gasol (21 punts, 6 rebots, 3 assistències i 1 tap), Zach Randolph (21 punts, 8 rebots) i Mike Conley (24 punts, 8 assistències), un dels jugadors més ben pagats de l'NBA.

Amb ells, l'equip local s'ha distanciat amb avantatge al descans i ha trencat el partit en la segona meitat, arribant a dominar per 22 punts i provocant que Gregg Popovich donés el partit per perdut amb molta antelació i concedís descans als seus titulars en els últims minuts.

Pau Gasol no ha brillat (6 punts, 8 rebots, 2 taps i 1 assistència), encara que ha estat pitjor per als Spurs perquè no han anotat Tony Parker, Manu Ginobili o David Lee. Kawhi Leonard ha tornat a ser el màxim anotador del seu equip (18), encara que aquest cop no ha pogut amb la bona defensa dels Memphis. El quart partit tindrà lloc al FedEx Forum la matinada d'aquest dissabte.

ELS RAPTORS S'ESFUMEN

Per la seva banda, els Raptors comencen a estar contra les cordes en la seva eliminatòria davant els Milwaukee Bucks, tant per l'1-2 desfavorable com per la contundència d'aquesta segona derrota encaixada la passada matinada.

L'equip canadenc no ha comparegut al BMO Harris Bradley Center, on només ha anotat 30 punts durant tota la primera part, rècord negatiu en la història de la franquícia en un partit de 'play-offs'. Els Bucks han atropellat des del primer minut i només la seva relaxació en els últims minuts ha impedit una pallissa encara més gran.

En línia amb la resta del seu equip, Ibaka ha passat gairebé desapercebut (6 punts, 3 rebots), mentre que els màxims anotadors locals han estat Khris Middleton (20), Giannis Antetokounmpo (19) i Greg Monroe (16), dins d'una gran tasca coral. Els Raptors estan obligats a reaccionar en el proper partit, que es jugarà aquest dissabte a la nit.

--ESTADÍSTIQUES DELS JUGADORS ESPANYOLS.

MARC GASOL: 21 punts, 6 rebots, 3 assistències i 1 tap.

PAU GASOL: 6 punts, 8 rebots, 2 taps i 1 assistència.

SERGE IBAKA: 6 punts, 3 rebots i 1 tap.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés