L'Atlètic Barceloneta aixeca la seva onzena Copa del Rei

Atlètic Barceloneta Copa Rey waterpolo
QUINTIN GARCIA DE ELENA

BARCELONA, 1 març (EUROPA PRESS) -

L'Atlètic Barceloneta ha aconseguit aquest diumenge la seva onzena Copa del Rei de waterpolo, tercera consecutiva i setena de les últimes nou disputades, després de vèncer a la final disputada a la Piscina Nova de l'Escullera de Barcelona al CN Mataró Quadis (11-5).

Els de Chus Martín, en un partit igualat en els dos primers períodes, han estat intensos en defensa i, així, han aconseguit el primer títol d'aquesta temporada dels tres que tenen en joc.

Tot i això, el CN Mataró Quadis ha tingut un bon començament. Els de Beto Fernández han sortit concentrats i amb un Mehdi Marzouki titànic, que va anotar els dos primers gols del seu equip. Els de Chus Martín, que han patit moltes expulsions en aquest període i tan sols han vist una vegada porteria per mitjà d'un tret sec del brasiler Felipe Perrone, han deixat el marcador 1-2 al final dels primers vuit minuts.

En el segon període, ha destacat la igualtat, amb un CN Mataró Quadis al que, si bé li ha costat arribar amb perill a l'arc de Dani López Pinedo, s'ha mantingut ferri en defensa, impedint que els mariners despleguessin el seu joc. Bernardo Oneto ha igualat el duel en una ràpida contra amb un més, mentre que, també en superioritat, Felipe Perrone anotava el seu segon gol del partit gràcies a un enviament precís de López Pinedo. Completava un letal parcial de 3-0 Marc Roca, en una altra jugada d'un de més i rematant des de zona de boia una assistència de Perrone (4-2).

El Barceloneta ha sentenciat en el tercer període, en què ha aconseguit noquejar al CN Mataró Quadis. Marc Roca, després d'una assistència de Chalo al límit de la possessió, posava el 5-2 i responia Mehdi Marzouki amb un gol de penal comès per Roca. El mateix Roca era l'encarregat de posar el 6-3, que precedia el 7-3 de Ubovic des de zona de boia. La tercera i definitiva expulsió de Pau Bach a falta de 2.20 per al terme del quart posava les coses difícils als del Maresme. Perrone i Pere Estrany, tots dos de tret mossegat després de pegar amb un rival, deixaven el 8-4 amb el qual s'afrontava l'últim període.

El CN Atlètic Barceloneta ha defensat la seva renda al llarg dels últims vuit minuts. De fet, no es va moure el marcador fins que quedaven menys de quatre minuts pel final, quan Albert Español va transformar un penal comès per Corbalán sobre Felipe Perrone. El serbi Nemanja Ubovic feia el dècim amb el seu segon gol del partit, Víctor Fernández maquillava una mica el marcador amb el 10-5 a falta de 50 segons per al final i Lalo López Escribano tancava l'electrònic amb l'11-5 definitiu.