Ibaka supera Marc Gasol i Mirotic s'erigeix en salvador dels Bulls

Nikola Mirotic (Chicago Bulls)
CHICAGO BULLS

MADRID, 27 des. (EUROPA PRESS) -

Serge Ibaka ha superat Marc Gasol en el duel espanyol d'aquesta nit a l'NBA, saldat amb un contundent triomf d'Orlando Magic sobre els Memphis Grizzlies (112-102), mentre que Nikola Mirotic ha brillat en la victòria dels Chicago Bulls davant els Indiana Pacers (90-85), de la mateixa manera que Sergio Rodríguez amb els Filadèlfia Sixers, tot i que no ha pogut evitar la derrota del seu equip.

A l'Amway Center, els Grizzlies han estat atropellats pels Magic des del primer quart (36-18) i han jugat a remolc tot el partit, tot i que han aconseguit maquillar en els darrers minuts un marcador que per moments ha estat vergonyant.

Serge Ibaka (16 punts, 6 rebots i 3 assistències) ha guanyat la partida a un Marc Gasol més 'humà' (11 punts, 4 rebots, 3 assistències i 2 robatoris) després de les espectaculars actuacions de les darreres setmanes.

L'equip local ha mogut la pilota amb encert durant tot el duel i fins a set jugadors han arribat als dobles dígits d'anotació, amb menció especial per a un inspirat Aaron Gordon (30 punts), mentre que Mike Conley (17) ha estat el millor dels visitants. Els Grizzlies (20-13) són sisens a l'Oest, mentre que els Orlando (15-18) s'acosten en els llocs de 'play-offs' a l'Est.

Molt més igualat ha estat la trobada a l'United Center, on Mirotic ha confirmat la seva millora dels últims partits i ha brillat amb 20 punts i 7 rebots, però sobretot amb la cistella que ha confirmat la victòria local. A falta de 21 segons i amb 86-85 al marcador, l'hispà-montenegrí ha notat un gran llançament llunyà sobre la botzina, aixecant-se amb el defensor a sobre, que ha sepultat els Pacers.

Així, els Bulls han tancat una mala ratxa de tres derrotes consecutives i, tot i que mantenen un balanç negatiu aquest curs (15-16), ocupen el setè lloc de l'Est. Dwayne Wade (21) ha estat l'altre artífex d'un triomf massa patit, ja que Chicago ha desaprofitat un desavantatge de deu punts en els darrers minuts.

Al costat de Mirotic, l'altre espanyol que ha brillat amb llum pròpia ha estat Sergio Rodríguez (18 punts, 4/5 en triples i 5 assistències), però els Sixers han tornat a encaixar una ajustada derrota en la seva visita als Sacramento Kings (102-100), en què s'ha viscut un intens duel de pivots entre el local DeMarcus Cousins (30) i el visitant Joel Embid (25), que ha desaprofitat l'última possessió del partit.

A més, els Minnesota Timberwolves han completat una de les millors actuacions del curs en imposar-se a casa als Atlanta Hawks (104-90). Ricky Rubio ha repartit 10 assistències per a uns 'Wolves' especialment inspirats des de la línia de triple (15/31) i comandats per Karl-Anthony Towns (21 i 11 rebots).

--ESTADÍSTIQUES DELS JUGADORS ESPANYOLS.

MARC GASOL: 11 punts, 4 rebots, 3 assistències i 2 robatoris.

SERGE IBAKA: 16 punts, 6 rebots i 3 assistències.

NIKOLA MIROTIC: 20 punts i 7 rebots.

SERGIO RODRÍGUEZ: 18 punts, 5 assistències, 3 robatoris i 3 rebots.

RICKY RUBIO: 3 punts, 10 assistències, 1 robatori i 1 rebot.