Actualitzat 23/01/2015 17:16

Espanya certifica el seu primer lloc vencent Eslovènia (30-26)

Raúl Entrerríos en el España-Catar del Mundial de Balonmano

MADRID, 23 Ene. (EUROPA PRESS)

La selecció espanyola d'handbol s'ha assegurat el primer lloc del Grup A del Mundial de Qatar, que es disputa fins al pròxim 1 de febrer, després de vèncer aquest divendres Eslovènia (30-26) amb una ostentació defensiva dels de Manolo Cadenas i l'exhibició sota pals del jove Gonzalo Pérez de Vargas, elegit 'MVP' del partit.

Davant dels eslovens, els 'Hispans' van signar els seus millors minuts en tot el campionat, amb una millorada defensa que va fer gaudir de la tranquil·litat mancada en partits anteriors, que els va fer manejar rendes d'entre tres i cinc gols durant gairebé tot el xoc.

Així, Espanya ja espera el quart classificat del grup B, que lidera Croàcia. Els de Cadenas podrien enfrontar-se a Tunísia, Àustria o Bòsnia i Hercegovina a vuitens de final.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés