Publicat 01/12/2016 15:04

Nostrum entrarà el 2017 en la restauració xalet amb 50 obertures a Europa

Nostrum Bilbao
NOSTRUM

BARCELONA, 1 des. (EUROPA PRESS) -

Home Meal Replacement, l'empresa propietària de la cadena de plats preparats Nostrum, llançarà el 2017 un nou format de restaurants de tipus xalet, coneguts en el sector com els free estanding restaurants i pensats per a l'extraradi de les ciutats, parcs comercials i al costat d'aparcaments dels hipermercats, han confirmat a Europa Press fonts de Nostrum.

L'objectiu és inaugurar la primera Casa Nostrum a Catalunya per Setmana Santa i estendre aquest concepte a França i a altres països europeus fins a conformar una xarxa de 50 xalets en un termini de quatre anys, publica aquest dijous 'Expansión'.

Aquests xalets tindran una superfície d'entre 150 i 700 metres quadrats, requeriran una inversió d'entre 400.000 euros i un milió, i l'obertura del primer local propi i el desenvolupament d'aquest nou format es quedarà amb bona part de l'ampliació de capital de 3,43 milions d'euros que Nostrum acaba de posar en marxa.

Aquesta injecció de fons se suma a les dues ja executades des de començament d'any per finançar el seu creixement, i és que la companyia va captar 1,37 milions l'abril i 3,6 al juny.

Nostrum, que té 135 punts de venda --12 a Madrid, cinc a França i la resta a Catalunya-- ha invertit 15 milions d'euros en la seva cuina central de Sant Vicenç de Castellet (Barcelona) per absorbir el pla d'expansió, que preveu l'obertura de 300 restaurants, fins a arribar als 400 el 2020, repartits en uns vuit països de la UE.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés