Actualitzat 27/01/2016 16:55

Japó difon a Barcelona la gastronomia dels seus temples budistes

Inari sushi, receta típica de la cocina monacal
CONSULADO DE JAPÓN EN BARCELONA

BARCELONA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

El monjo Kakuho Aoe explicarà a Barcelona els secrets de la cuina dels temples budistes japonesos, basada en receptes tradicionals, en una conferència organitzada per Casa Àsia, Fundació Japó i el Consolat General del Japó a Barcelona.

La xerrada, que serà gratuïta amb inscripció prèvia, es farà el dimarts 2 de febrer a Casa Àsia, al recinte modernista de Sant Pau, ha informat el Consolat en un comunicat.

Kakuho Aoe és cuiner al temple de Ryokusenji de l'escola Jodoshinshu --una branca del budisme--, és MBA per la Universitat de Califòrnia i es dedica a l'educació alimentària i nutricional, a més de ser fundador d'un restaurant que serveix cuina monacal en una foscor total.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés