Actualitzat 31/03/2017 10:12

El Govern aprova el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021

BARCELONA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

El Govern ha aprovat aquest dimarts al Consell Executiu el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021, que té com a objectiu mantenir el nivell de seguretat alimentària en totes les etapes de la cadena i convertir-se en un instrument de suport per a la projecció internacional dels productes agroalimentaris catalans.

En concret, els fins d'aquest pla són la prevenció de malalties de transmissió alimentària, la minimització de l'exposició de les persones als agents capaços de causar aquestes malalties i mantenir nivells elevats de confiança en el sistema català de seguretat alimentària i de lleialtat de les transaccions comercials alimentàries.

El primer pla de seguretat alimentària es va impulsar el 2007, i deu anys més tard l'avaluació dels resultats mostra un nivell elevat d'èxit, tant en objectius com en implementació de les intervencions previstes, que se situa al 90%.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés