Publicat 20/04/2016 18:09

La Fageda presenta en Alimentaria els seus nous iogurts amb estèvia i sense lactosa

Planta De La Fageda
LA FAGEDA

BARCELONA, 20 abr. (EUROPA PRESS) -

La Fageda presentarà a Alimentària, que es farà del 25 al 28 d'abril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, la seva nova gamma de iogurts amb estèvia i sense lactosa, que es llançaran al mercat a la tardor.

En concret, es tracta de tres referències --un iogurt sense lactosa i dos desnatats edulcorats amb estèvia de gust natural i maduixa-- que volen mantenir la cremositat dels iogurts sencers en un producte sense contingut calòric, ha informat en un comunicat.

Amb la nova gamma de iogurts, La Fageda, que es va fundar a Olot (Girona) el 1982 i contracta 310 persones amb diversitat funcional, supera les 21 referències, les seves vendes de lactis el 2015 van ascendir a 14 milions d'euros, un 2% més.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés