Publicat 31/01/2016 11:28

Els forns Bou obriran dos centres anuals en els pròxims quatre anys a Catalunya

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

L'empresa familiar catalana Jaime Bou, dedicada a l'elaboració artesanal de pa i pastisseria, ha decidit impulsar la seva expansió per Catalunya i preveu créixer a un ritme de dues obertures anuals en els pròxims quatre anys.

"No es pot mantenir l'empresa estàtica", ha explicat en una entrevista d'Europa Press l'administrador i fill del fundador de la cadena de forns, Josep Bou, que ha indicat que les ubicacions que prioritzarà seran sobretot la ciutat de Barcelona, però també altres zones de la província com el Maresme, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Occidental.

Bou ha explicat que cada nova botiga comportarà una creació d'entre quatre i vuit llocs de treball --actualment la plantilla supera els 80 treballadors--, i ha descartat el model franquícia per continuar amb l'expansió.

La primera de les botigues d'aquest pla d'expansió obrirà dimarts al número 70 del carrer Taquígraf Garriga, al barri de les Corts de Barcelona, i amb aquest nou establiment la companyia tindrà 13 punts de venda repartits per la capital catalana, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat, Mollet del Vallès i Sabadell.

Amb seu a Montcada i Reixac (Barcelona), on la companyia té un obrador i unes instal·lacions de 5.000 metres quadrats de superfície, aquesta cadena de forns es va fundar el 1985 amb l'experiència obtinguda en l'elaboració de pa des del 1957.

PLANTAR CARA A LA CRISI

Malgrat que la crisi ha calat en aquesta empresa familiar --les vendes han caigut un 36,5% des d'agost del 2008 i la facturació va arribar als tres milions d'euros l'any passat--, Josep Bou s'enorgulleix que la companyia hagi aconseguit resistir amb la seva plantilla íntegra i sense reduccions salarials.

Els forns Jaime Bou basen el seu segell en un pa de qualitat, elaborat amb llargues fermentacions, i en una pastisseria amb ingredients naturals i creada mitjançant mètodes tradicionals.

De fet, amb motiu de la nova obertura a les Corts, Bou presentarà 'El pa de les Corts', elaborat amb farina de blat integral 100% d'extracció, ferment de la massa mare, sal marina, nous de Califòrnia i pipes de carbassa fresca.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés