Publicat 27/09/2016 15:44

Damm porta la cuina contemporània a l'Institut Culinari de Miami

II Congreso de Gastronomía de Estrella Damm en Miami
ESTRELLA DAMM

BARCELONA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

Estrella Damm ha celebrat el seu II Congrés de Gastronomia de Miami sota el nom 'El desafiament de la cuina contemporània', amb xefs de prestigi internacional i més de 500 assistents a l'Institut Culinari de la ciutat estatunidenca, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Entre els ponents va figurar Ferran Adrià, així com Jorge Muñoz, cap de cuina del restaurant amb estrelles Michelin Pakta, parteix del famós Grup elBarri d'Albert Adrià a Barcelona.

Altres cares conegudes han estat Aaron Mulliss, cap de cuina en The Hand and Flowers, el primer GastroPub a rebre dues estrelles de la Guia Michelin i posseïdor de quatre premis AA Rosette; Nick Beardshaw, cap de cuina en The Coach, segona empresa de Tom Kerridge, amb la distinció de Michelin Bib Gormand, tres AA Rosette i votat com el tercer millor pub del Regne Unit; i el xef Michelle Bernstein, guardonat amb el James Beard.

Durant la jornada, els xefs van fer una demostració culinària privada per als estudiants de l'Institut Culinari de Miami, en què Estrella Damm ha ofert una beca de 5.000 dòlars en suport al programa d'ajudes per als estudiants de l'Institut.

La nit va començar amb una degustació d'alguns dels millors restaurants de Miami, maridada amb la cervesa Estrella Damm; els assistents van assaborir mossos dels xefs Miguel Aguilar de Wynwood Kitchen & Bar, Diego Muñoz de 1111 Peruvian Bistro, Eileen Andrade de Finka Tabla & Tap, Jimmy Carey de Jimmy'z Kitchen]i Víctor Santos de Tuyo.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés