Publicat 27/09/2016 18:07

Caprabo se suma a la Ruta de la Tapa i la Festa de l'Anxova de l'Escala

Presentación de la Fiesta de la anchoa de La Escala
CAPRABO

BARCELONA/GIRONA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

Caprabo ha acollit aquest dimarts la presentació de la Ruta de la Tapa i de la XXVI Festa de l'Anxova de l'Escala (Girona) en el seu espai Xef Caprabo, situat al centre comercial L'Illa Diagonal de Barcelona, que ha comptat amb autoritats locals i professionals de la cuina catalana.

La cadena de supermercats nascuda el 1959 ha acollit la presentació d'aquests dos esdeveniments, que se celebraran aquest diumenge a L'Escala, seguint així l'estratègia comercial de l'empresa, que és l'únic supermercat que té un programa de proximitat per comarques que ha donat entrada en els seus lineals a petits proveïdors i cooperatives, segons ha informat Caprabo en un comunicat.

L'anxova ha estat en aquesta ocasió el centre d'atenció a l'espai Xef Caprabo, on el Responsable de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, i la regidora de Promoció econòmica i Turisme de l'Escala, Marta Rodeja, han explicat com un producte alimentari pot convertir-se en un reclam turístic.

A més de la presentació de la festa de diumenge, els xefs Vicens Lavado, Miguel Espinoza i John Pallarès han ofert als assistents un taller de cuina amb l'anxova com a protagonista.

La Ruta de la Tapa i la XXVI Festa de l'Anxova de l'Escala comptaran amb la participació de 43 establiments del municipi en els quals assaborir aquest peix amb diferents combinacions, una degustació popular i la lliura de l'Anxova d'Or al xef Marc Ribas, protagonista del programa de cuina 'Cuines' de TV3.

Aquesta festa gironí és una iniciativa de l'Ajuntament de l'Escala, Turisme l'Escala-Empúries i la Unió de Saladores Històriques d'Anxoves de l'Escala.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés