Publicat 26/04/2016 19:28

Can Duran creixerà un 12,5% aquest 2016 i facturarà 18 milions

Fuet Exentis Zero
CAN DURAN/JOAN PUJOL-CREUS

Vol que les exportacions passin d'un 5% a un 30%

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 26 abr. (EUROPA PRESS) -

El fabricant d'embotits Can Duran preveu créixer aquest 2016 un 12,5% i registrar un volum de negoci de 18 milions d'euros, davant de les vendes de 16 milions aconseguides a l'exercici del 2015.

En una entrevista d'Europa Press en el marc d'Alimentaria, el gerent de Can Duran, David Garcia Gassull, ha explicat que l'"assignatura pendent" de la companyia és la internacionalització, ja que actualment les vendes en mercats exteriors només suposen un 5%.

Catalunya és el mercat principal per a Can Duran, amb un pes del 50%, mentre que el conjunt d'Espanya suposa un 45%, i l'ideal per a Garcia Gassull és equilibrar aquests tres mercats i que cadascun suposi un terç de la facturació.

Alimentaria ha servit a Can Duran per incrementar contactes comercials, però a l'àmbit nacional: "Nosaltres elaborem fuets i llonganisses, i és molt difícil sortir fora si no produeixes pernil serrà o xoriço".

Actualment la firma distribueix productes a països com Holanda, Bèlgica, Alemanya, França i les Filipines, però l'objectiu és sumar noves destinacions perquè les exportacions suposin com més aviat millor el 30% de les vendes.

EL PRIMER FUET COMERCIAL SENSE ADDITIUS

Can Duran ha presentat a Alimentaria el primer fuet comercial sense additius ni al·lèrgens, l'Exentis Zero, que és adequat per a persones amb al·lèrgies alimentàries i que estarà disponible per al consumidor al juny.

La companyia té instal·lacions productives a Seva (Barcelona) des d'on produeix 2.400 tones de producte curat a l'any, per a la qual cosa necessita 4.000 tones de carn fresca.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés