Publicat 09/06/2016 16:36

La Barcelona Design Week uneix disseny i gastronomia en la primera edició de Design4Food

Asistentes al Design4Food
BDW

BARCELONA, 9 juny (EUROPA PRESS) -

La XI Barcelona Design Week (BDW) ha unit disseny i gastronomia en la primera edició del Design4Food, una jornada dedicada a la relació entre les dues disciplines, que ha tingut lloc al Disseny Hub Barcelona (DHUB), han explicat els organitzadors de l'esdeveniment aquest dijous en un comunicat.

Més de 300 persones han assistit a la iniciativa aquest dimecres, en la qual han estat presents experts del sector com el membre de l'estudi de disseny alimentari Papil·la Alberto Arza, el membre de la Fundació Alícia Toni Massanés i el membre de Decoding Elisava Javier Peña, entre d'altres.

La jornada ha ofert diferents conferències en les quals s'han destacat idees i conceptes al voltant del 'food design' i la innovació en l'experiència gastronòmica.

La salut ha estat un altre dels temes que s'han debatut: "És un dels eixos principals de la gastronomia del futur, juntament amb la sostenibilitat".

"El binomi disseny-gastronomia està en ple auge i el futur de la revolució 'food' segueix passant per la innovació en un ecosistema compost per 'start-ups', empreses, xefs, inversors i tecnologies", han apuntat els responsables.

LA INVASIÓ DEL DISSENY

Sota l'eslògan 'La invasió del disseny', la BDW ha programat més de 70 activitats, que van començar el 2 de juny amb la conferència 'I si la solució fos el disseny?', a càrrec de la crítica de disseny de l'International New York Times i Frieze, Alice Rawsthorn.

Hi ha haurà tallers, conferències, xerrades, presentacions, circuits i taules rodones, que s'allargaran fins al 12 de juny.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés