Publicat 27/03/2015 15:33

El Grup Argal obre a Miralcamp (Lleida) un centre d'innovació en gastronomia

Taller Argal en Miralcamp (Lleida)
ARGAL

LLEIDA, 27 març (EUROPA PRESS) -

El Grup Alimentari Argal ha inaugurat aquest divendres en la seva planta de Miralcamp el Taller Argal, un centre de creació i innovació en el qual la companyia desenvoluparà a partir d'ara iniciatives relacionades amb la qualitat i la innovació i on analitzarà les tendències nutricionals i gastronòmiques més rellevants en el sector dels elaborats carnis i les solucions de menjar.

Ubicat al centre de producció de Miralcamp, pretén convertir-se en un referent en el sector gastronòmic a nivell nacional, segons un comunicat de la companyia: "La innovació ha estat un dels elements que més ha distingit al nostre Grup durant els cent anys de trajectòria que sumem al mercat".

Volem que tots els professionals del sector de l'alimentació i la gastronomia que ho desitgin puguin acostar-se a les últimes novetats i tendències a través del nostre centre d'innovació", ha destacat Antonio Escribà, President de Grup Alimentari Argal.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de Karlos Arguiñano, amb qui Argal col·labora en el seu programa de cuina.

Grup Alimentari Argal també ha anunciat la convocatòria de la Beca Gastronòmica Taller Argal, una iniciativa anual amb la qual dóna suport al desenvolupament dels joves professionals de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida (IEHTL).




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés