Actualitzat 29/03/2017 21:34

El forner Miquel Saborit guanya el premi al millor artesà alimentari innovador del Govern

BARCELONA, 17 oct. (EUROPA PRESS) -

El forner Miquel Saborit, de Torelló (Barcelona), ha estat reconegut aquest dilluns amb el premi al millor jove artesà alimentari innovador 2016, que atorga la Conselleria d'Agricultura i que ha rebut de mà de la consellera del ram, Meritxell Serret, en un acte al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Segons ha informat la Generalitat a un comunicat, Saborit representa la tercera generació de forners d'una empresa catalana amb 75 anys d'història i "ha impulsat una nova concepció del treball a l'obrador i a la botiga".

El 2007 va obrir la primera botiga amb degustació amb la nova marca comercial 'Més k pa', que combina la venda tradicional de pa amb la degustació, la pastisseria selecta, la producció artesanal de gelats i orxata i un servei de càtering per a empreses de la comarca d'Osona.

La Conselleria d'Agricultura va crear el 2013 aquest premi, dotat amb 3.000 euros, per reconèixer l'esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny de productes artesans.

Durant l'acte d'aquest dilluns també han estat guardonades 30 persones amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentari, un reconeixement a la trajectòria professional que s'atorga des del 1987.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés