Actualizado 29/03/2017 22:12

La plaça d'Hostelco acollirà demostracions de mestres pastissers i gelaters

BARCELONA, 18 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Plaça, un nou espai del saló Hostelco, que es farà del 23 al 26 d'octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, reunirà les demostracions de mestres pastissers, gelaters i forners.

Així, el famós pastisser Carles Mampel, expert en l'elaboració de pastissos i bombons i mereixedor de nombrosos premis nacionals i internacionals com a Millor Pastisser d'Espanya (1999), Millor Pastisser Euroamericà (2000), i Millor Pastís de Xocolata del Campionat del Món de Lió (2005), donarà a conèixer algunes de les tècniques que aplica per aconseguir nous colors, textures i sabors.

David Pallás, director tècnic de The Chocolate Factory, mestre xocolater de Lindt a Espanya i guardonat amb l'Spanish World Chocolate Masters 1999, la Copa d'Espanya de Pastisseria 2007 i el Premi a la Millor Mona de Pascua de Catalunya 2011, portarà a terme demostracions i conferències sobre la xocolata i la decoració de bombons.

Per la seva banda, Francesc Altarriba i Pere Fabregat seran els professionals encarregats de donar a conèixer les virtuts i qualitats del pa a tots els seus formats, farines, sabors i aromes.

També es donaran cita a La Plaça mestres italians de la talla de Filippo Bano, famós creador de gelats innovadors i president regional del Gelatieri Artigiani Triveneto, i Beppo Tonon, molt conegut per elaborar escultures amb fruites i vegetals.

Tot això amb l'objectiu de demostrar en viu i en directe que actualment és molt més fàcil i rendible, gràcies als últims avanços de la tecnologia, crear aliments de manera artesanal sense haver de recórrer a la fabricació industrial.

ÀREA CAFÈ

El cafè serà un dels protagonistes en Hostelco 2016 i tindrà un espai propi, l'Àrea Cafè, un àmbit dedicat només a aquest producte on es farà el XI Campionat Nacional de Baristes Fòrum Cafè, que determinarà qui entre els participants de totes les comunitats autònomes espanyoles es coronarà com el millor barista del país.

Els finalistes hauran de demostrar la seva habilitat en la preparació dels diferents tipus de cafè i els seus coneixements sobre aquest producte i domini de la tècnica barista.

FITNESS

Com a novetat aquest any, Hostelco habilitarà un espai dedicat al 'fitness' que acollirà demostracions a càrrec de monitors titulats amb l'objectiu de mostrar als propietaris o gestors d'hotels diverses opcions per integrar aquest àmbit en el seu establiment i així aconseguir ser més competitius.

L'espai acollirà un fitness xou amb exhibicions de balls hip hop i les demostracions d'entrenament funcional, amb la presentació de Queenax, l'última novetat en màquines de l'àrea de l'entrenament funcional.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona Economies



Contingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona






www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés