Actualizado 05/03/2015 20:54

Promocionar el consum i el cultiu de tòfona, reptes de l'onzena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona del Solsonès

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El gruix d'activitats arribarà el cap de setmana amb la instal·lació d'una seixantena de parades

Solsona (ACN).-

L'onzena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona del Solsonès ha arrencat aquest dijous a la tarda amb un taller sobre les aplicacions de la tòfona negra a la cuina. Precisament, el certamen ha reforçat en els darrers anys les jornades tècniques al voltant d'aquest producte, considerat el diamant negre de la cuina, amb l'objectiu de promocionar-ne el consum i també el cultiu. Actualment, a Catalunya hi ha 650 hectàrees de tòfona de conreu, que s'incrementen any rere any. El gruix d'activitats de la fira arribarà el cap de setmana amb la instal·lació d'una seixantena de parades a la Plaça Major de Solsona. L'altre producte estrella serà el trumfo, unes patates que es planten a 1.500 metres d'alçada.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés