Actualizado 31/03/2017 07:26

El Lasarte de Barcelona afronta el primer dia de feina amb tres estrelles Michelin amb ganes de "seguir donant-ho tot"

Martín Berasategui assegura que la capital catalana "ho té tot" per sumar nous establiments 'triestrellats' en els pròxims anys

ACN

Barcelona.-Amb el permís dels periodistes que durant tot el matí han envaït la cuina i la sala del restaurant Lasarte, el primer que aconsegueix la tercera estrella Michelin a Barcelona, tant el seu propietari, el multipremiat xef basc Martín Berasategui, com el seu cap de cuina, Paolo Casagrande, han afrontat la jornada amb l'objectiu de sempre: seguir donant-ho tot per transportar felicitat als seus clients. L'endemà de rebre la distinció i sense oblidar els preparatius del servei del migdia, Berasategui ha destacat que aconseguir que el Lasarte hagi estat el primer tres estrelles Michelin de Barcelona és "un somni fet realitat" i una manera de "retornar tot l'amor que ha rebut de la ciutat". També ha assegurat que la capital catalana "ho té tot" per sumar nous restaurants triestrellats. Sobre si el nou reconeixement suposarà un grau més d'exigència, el xef ha recordat que fa 16 anys que el seu restaurant a Lasarte-Oria, al País Basc, té tres estrelles Michelin i que l'únic secret per mantenir-se a dalt de tot és "ser inconformistes" i treballar fort.





www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés