Actualizado 30/04/2017 14:58

L'Ametlla de Mar promociona la tonyina roja combinant la versió més tradicional amb la japonesa

Agencia Catalana de Noticias
ACN

S'espera servir fins a 6.000 racions entre romesco i combinats de sushi

ACN

L'Ametlla de Mar.-De la tonyina amb romesco al sushi. El producte, d'alt valor gastronòmic, és el protagonista de les jornades que se celebren des d'aquest cap de setmana a l'Ametlla de Mar, seu de les dues empreses tonyinaires catalanes. El municipi va iniciar-les fa sis anys de la mà del principal grup tonyinaire català, el Grup Balfegó, però ara és l'Ajuntament qui l'organitza, també amb la col·laboració del Grup Fuentes, entre d'altres. Durant la Diada celebrada aquest diumenge s'ha pogut tastar la tonyina de maneres diferents: "en forma de maki, sashimi o tartar, però també amb cuina de pescadors, amb un romesco de tonyina, amb una bona picada", ha explicat l'alcalde, Jordi Gaseni. S'espera que durant aquest cap de setmana se serveixin fins a 6.000 racions.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés