Publicado 22/12/2016 11:48

Alimentaria i Hostelco se celebraran conjuntament l'abril de 2018

Es crea així una de les majors plataformes internacionals d'alimentació i equipament per la hostaleria, que ocuparà tot el recinte de Gran via

ACN

Barcelona.-Els salons de Fira de Barcelona Alimentaria i Hostelco celebraran la seva pròxima edició conjuntament del 16 al 19 d'abril de 2018 i ocuparan la totalitat del recinte de Gran Via. Es convertiran, així, en una de les majors plataformes internacionals per a la indústria de l'alimentació, la gastronomia i l'equipament hostaler en oferir tant a la distribució com al canal Horeca l'oferta més completa i transversal. Hostelco, el Saló Internacional de l'Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, que habitualment se celebra a l'octubre, avançarà les seves dates de convocatòria al 2018 per tal de coincidir amb el Saló Internacional d'Alimentació i Begudes, Alimentaria, del 16 al 19 d'abril.

La suma de tots dos salons crearà un valor afegit que permetrà a les empreses participants generar noves oportunitats de negoci i d'expansió internacional. Segons Salvador Tasqué, director de l'Àrea de Negoci Propi de Fira de Barcelona un dels trets dels salons de Fira és la seva "constant evolució", amb l'objectiu d'adaptar-se al mercat i apostar per sectors "innovadors, en creixement i amb un alt valor afegit". "Volem potenciar la complementarietat existent entre aquestes dues grans fires i oferir així als professionals una gran plataforma de negoci ", ha afegit. J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions, destaca que la celebració conjunta d'Alimentaria i Hostelco contribuirà a posar en valor la gastronomia i les indústries alimentària i turística, "evidenciant la importància estratègica d'aquests sectors per a l'economia espanyola, que en conjunt representen més del 25% del PIB". Per la seva banda, la directora d'Hostelco, Arantxa Segurado, afirma que amb la celebració simultània amb el saló Alimentaria, Hostelco proporcionarà un aparador "molt més gran als seus expositors i una major oferta als visitants de tots dos salons". El projecte compta amb el suport de les associacions professionals i institucions més representatives dels seus respectius àmbits com la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC) que coorganitza Hostelco; la Federació Espanyola d'Hostaleria i Restauració (FEHR); la Federació d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB), i lAssociació Espanyola de Fabricants i Distribuidors (AECOC), entre d'altres, així com amb l'aval dels Comitès Organitzadors tant d'Alimentaria com d'Hostelco. Alimentaria y Hostelco, salons líders Alimentaria, fira internacional de referència per a l'alimentació i les begudes, va comptar en la seva edició de 2016 amb la participació de 4.000 empreses de 70 països i més de 140.000 visitants, el 35% estrangers. Al saló es van celebrar 11.200 reunions de negocis entre compradors estrangers d'alt nivell i expositors. Hostelco és el saló líder a l'Estat i referent europeu en equipament i serveis per a la restauració, hoteleria i col·lectivitats. A l'octubre de 2016, va celebrar la seva 18a edició, ratificant el seu lideratge com a centre de negocis nacional i internacional de productes, coneixement i networking al servei del seu sector. Els dos esdeveniments es caracteritzen per la seva permanent aposta per la innovació, la internacionalitat i la recerca d'oportunitats de negoci.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés