Publicat 28/12/2016 22:25

Catalunya empata amb Tunísia (3-3) i perd a la tanda de penals

MADRID, 28 des. (EUROPA PRESS) -

La selecció de Catalunya ha empatat aquest dimecres en un entretingut partit contra Tunísia (3-3), tot i que l'equip africà s'ha acabat portant la victòria després d'adjudicar-se la tanda de penals a l'amistós disputat a l'estadi de Montilivi (Girona), on s'han citat més de 8.300 espectadors.

El combinat tunisià va sortir amb força i va marcar dos gols abans de la primera mitja hora de joc per mitjà de Youssef Msakni, que va batre al porter del FC Barcelona Jordi Masip, tot i que Gerard Moreno va retallar distàncies abans del descans aprofitant una passada de Xavi Hernández, nomenat millor jugador del partit.

En la segona partida, Msakni va tancar el seu 'hat trick' i va deixar el partit molt favorable per a l'equip africà, però Catalunya va aconseguir reaccionar i empatar amb dos gols en deu minuts que van portar el segell de Sergio García i Joan Verdú. En la tanda de penals, Víctor Álvarez i Verdú van fallar els seus llançaments i la victòria final ha estat per a Tunísia.