BARCELONA, 23 nov. (EUROPA PRESS) -
El cuiner Albert Adrià ha llançat una gamma de salses de recepta tradicional i ingredients de qualitat que inclou allioli, romesco, brava, miso, ponzu, marinera i sofregit.
Adrià, que amb el seu restaurant Pakta va aconseguir aquest dimecres una estrella Michelin --a sumar a la de Tiquets-- ha dissenyat personalment les receptes i ha escollit els ingredients, destaca la distribuïdora d'alimentació Guzmán Gastronomia-Solegraells.
"Saben igual que les salses casolanes tradicionals i sempre estan llestes", ressalta Adrià, que assegura que són les que utilitza en els seus restaurants.
En la gamma de salses, hi ha tres inspirades a la cuina clàssica --l'allioli, el romesco i la salsa brava--, i dos de tradició espanyola: la marinera, a base de tomàquet, all i herbes, i un sofregit, elaborat amb ceba, coriandre, sal, cebollí, all i oli.
La salsa miso i la ponzu s'inspiren en la cuina japonesa, i s'elaboren amb una pasta de soja fermentada amb arròs lleugerament especiada i a base de vinagre d'arròs i cítrics, respectivament.