Actualitzat 28/04/2015 16:18

El III VinyaSons es "diversifica" i ofereix espectacles més enllà de la música clàssica

Presentación del III VinyaSons
EUROPA PRESS

Ofereix una "experiència completa" en 15 cellers emblemàtics del Penedès

BARCELONA, 28 abr. (EUROPA PRESS) -

El III festival VinyaSons, que se celebrarà a partir del 30 de maig en 15 cellers emblemàtics del territori del Penedès, Priorat i Bages, es "diversificarà" pel que fa a estils i oferirà espectacles més enllà dels de música clàssica, ha explicat aquest dimarts en roda de premsa el director artístic del festival Màrius McGuinness.

Tot per oferir una "experiència completa" als assistents del VinyaSons, el qual va sorgir com una iniciativa de l'Orquestra de Cambra del Penedès per donar continuïtat a l'activitat de l'orquestra durant els mesos d'estiu.

Els espectacles es duran a terme durant els caps de setmana de juny i juliol com una combinació de música en petit format, productes dels cellers i un toc gastronòmic que reforça l'oferta enoturística i musical de la regió.

Després de l'escàs èxit de la primera edició, l'organització del festival ha volgut seguir amb la idea de realçar el valor patrimonial dels cellers i, després de triplicar les vendes en la passada edició, aquest any ha augmentat el nombre de cellers de participants, així com el d'empreses col·laboradores.

"Quan les idees són bones, es consoliden i s'escampen", ha afirmat el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera.

FUSIÓ DE MÚSICA, VI, CAVA I GASTRONOMIA

El VinyaSons proposa la fusió de música, vi, cava i gastronomia per fer dels cellers catalans un espai escènic en el qual el públic "no veurà un concert, sinó que viurà experiències diferents", ha indicat MacGuiness.

Una varietat estilística serà la que caracteritzarà les actuacions del VinyaSons, un total de set espectacles repartits en 15 concerts que van des d'un estil clàssic com Cordes al Celler, a la formació vocal del Henfris Quartet o l'espectacle teatral 'Cabaret Songs'.

El festival també dóna l'oportunitat de donar a conèixer la regió del Penedès des d'un punt de vista turístic; per aquesta raó, s'han creat una sèrie d'activitats enoturístiques per "aprofitar aquest gran esdeveniment, gaudir de l'experiència al Penedès i donar a conèixer la destinació", ha afegit la directora d'Enoturisme Penedès, Núria Sala.

Una suma de potencials i esforços que creen un producte "gairebé perfecte" amb una gran activitat econòmica i de feina, ha conclòs Riera.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés