Actualitzat 27/02/2017 18:15

Javier de las Muelas ret homenatge als seus amics xefs en el llibre 'Cocktails & Food'

Javier de las Muelas ret homenatge als seus amics xefs en ''Cocktails & Food''
PLANETA GASTRO

BARCELONA, 27 febr. (EUROPA PRESS) -

El cocteler Javier de las Muelas ha llançat aquest dilluns el llibre 'Cocktails & Food' (Planeta Gastro) amb el qual ret homenatge als seus amics i xefs, en una crònica entorn del món del còctel, segons un comunicat.

Per a aquest homenatge, De las Muelas ha aportat el seu maridatge a receptes de cuiners com Carles Abellán, Albert Adrià, Andoni Luis Aduriz, Pedro Álvarez, Sergi Arola, Juan Mari i Elena Arzak, Oriol Balaguer, Martín Berasategui, Jordi Cruz, Alberto Chicote, Quique Dacosta, Carles Gaig, Ramón Freixa i Nandu Jubany, entre d'altres.

Per a tots i cadascun d'ells Javier de las Muelas ha elaborat un còctel que acompanyi un plat expressament creat per aquest; a més d'explicar anècdotes, reflexions i anotacions sobre la història del còctel, les begudes i els bars, les tècniques i els locals més emblemàtics.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés